Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Maantiepyörät Naiset - Alumiini

Nykyinen polkupyörätekniikka on peräisin maantiepyöristä. Suurin osa nykyisistä malleista on kehittynyt maantiepyöristä, vaikka niitä on vain vähän. Maantiepyörän valitsevalla on tiettyjä vaatimuksia. Pyörän tulee olla nopea, ketterä ja kevyt. Olipa kyse sitten kilpa-ajosta tai kiertueesta: Maantiepyörät aiheuttavat riippuvuutta, kun olet kerran kokenut vauhdin, et halua enää kaivata sitä.

Nykyinen polkupyörätekniikka on peräisin maantiepyöristä. Suurin osa nykyisistä malleista on kehittynyt maantiepyöristä, vaikka niitä on vain vähän. Maantiepyörän valitsevalla on tiettyjä vaatimuksia. Pyörän tulee olla nopea, ketterä ja kevyt. Olipa kyse sitten kilpa-ajosta tai kiertueesta: Maantiepyörät aiheuttavat riippuvuutta, kun olet kerran kokenut vauhdin, et halua enää kaivata sitä.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
- 25%
Scott Contessa Speedster 15 White 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
Scott Contessa Speedster 15 White - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
1124,25 € 1499,00 €
Cube Axial WS Pro greysage n mint 2024 - Aluminium Rennrad Damen
Cube Axial WS Pro greysage n mint - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
1145,18 €
Cube Axial WS Race metalblack n rainbow 2024 - Aluminium Rennrad Damen
Cube Axial WS Race metalblack n rainbow - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
1666,18 €
- 25%
Scott Contessa Speedster 25 Eclipse Blue 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
Scott Contessa Speedster 25 Eclipse Blue - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
1049,25 € 1399,00 €
Cube Axial WS greyrose n blush 2024 - Aluminium Rennrad Damen
Cube Axial WS greyrose n blush - Alumiininen Maantiepyörä Naisten
988,87 €

Maantiepyörät naisille

Tarve kehittää erityisiä maantiepyöriä naisille syntyi jo varhain. Koska naisilla on yleensä pidemmät jalat ja lyhyempi ylävartalo, miesten pyörien geometria oli selkeä haitta. Kädet nukahtavat nopeasti epäsuotuisan istuma-asennon vuoksi, kun istuintolppa on mahdollisimman pitkällä. Hieman pidemmällä istuimella, mutta lyhyemmällä yläputkella ja muutamilla muilla rungon geometrian muutoksilla nämä pyörät mukautuvat täydellisesti urheilullisen ajajan vaatimuksiin.

Alumiinirunko

Nykyaikaisimpien tekniikoiden, kuten vesimuovauksen ja moninkertaisen betonoinnin, ansiosta alumiinirungot ovat mahdollisimman vakaita ja painavat mahdollisimman vähän. Rungon vähemmän rasitetuissa osissa betonointi säästää materiaalia (ja siten painoa), kun taas voimakkaasti rasitetut osat pidetään paksumpina. Alumiini on säänkestävää, ruostumatonta ja kestävää ja vaatii vähemmän huomiota kuin hiilirunko. Pienemmät lommot ja kolhut eivät johda suoraan vaihtoon.

Komponentit ja optiikka

Varhaiset naisten sarjat olivat valitettavan usein sekoittajia. Huonompia komponentteja ja samaa geometriaa myytiin värikkäästi look korkeampaan hintaan kuin vastaavat miesten pyörät. Tällä välin valmistajat ovat tehneet parannuksia, ja kunnianhimoinen kuljettaja voi valita hyvien ja kilpailukykyisten mallien välillä. Naiskuljettajien menestys ammattilaisalueella oli ratkaiseva etu kehityksessä. Onneksi look vaihdettiin söpöistä väreistä tiettyyn vakavuuteen. Hieman hillitymmät värit, tyylikäs runkomuotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät näistä pyöristä täydelliset urheiluvälineet.

Loputtomat sovellukset

Maantiepyörän mahdollisuuksia aliarvioidaan usein. Nämä pyörät eivät ole ihanteellisia vain kilpa-ajoon, vaan myös urheilulliselle kiertomatkalle, työmatkalle tai ostoksille keskustaan. Ohjattavuus ja alhainen paino ovat selkeä etu maantiellä. Etenkin kaupunkiympäristössä maastoteiden osuus vähenee koko ajan, joten maastopyörä raskaine runkoineen ja paksuine renkaineen ei ole lainkaan järkevä. Tarkkaa ja urheilullista pyörää etsivät kuljettajat looklöytävät taatusti sen, mitä he etsivät look.