30 päivän rahat takaisin -takuu

Ehdot "30 päivän rahat takaisin -takuu"

1. Lakisääteisten yleisten ehtojen lisäksi olemme sitoutuneet antamaan sinulle oikeuden peruutuspyyntöön(https://www.mhw-bike.com/instructions-for-cancellation) tekstimuodossa (esim. postitse, faksilla tai sähköpostilla) tehdystä sopimuksesta 30 päivän kuluessa.

2. Pidennetty 30 päivän määräaika alkaa 14 päivän peruutusajan päättymisestä, johon sinulla on laillinen oikeus, jolloin peruutusilmoituksen tai tavaroiden täsmällinen lähettäminen riittää pidennetyn 30 päivän määräajan säilyttämiseksi.

3. Peruuttamisilmoitus on lähetettävä osoitteeseen: MHW Bike-House GmbH, Schmollerstr. 43, 74523, Schwäbisch Hall, faksi: 0791 95 66 89 99, sähköposti: [email protected]

4. Huomioithan, että jos laissa säädetystä peruutusajasta poiketen joudut käyttämään 30 päivän lisäaikaa, asiakas vastaa kaikista kuljetuskustannuksista ja riskeistä.

5. Toimitetut tavarat on palautettava alkuperäispakkauksessa, ehjinä ja vahingoittumattomina. Lakisääteiset oikeutesi säilyvät ennallaan, jos tavara oli puutteellinen jo toimitettaessa.