Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Maantiepyörät Miehet - Alumiini

Maantiepyörät ovat pyörän puhtain ja kaunein muoto. Nopeus, ohjattavuus ja pyörien suuri jäykkyys takaavat jatkuvan etenemisen ja optimaaliset ajo-ominaisuudet. Nykyaikaisimpien valmistustekniikoiden ansiosta nykymallien alumiinirungot ovat lähes yhtä kevyitä kuin hiilestä valmistetut kilpailijat. Putket, joissa on useita puskuliitoksia, tuovat valtavaa painonsäästöä ilman, että se vaikuttaa haitallisesti vakauteen.

Maantiepyörät ovat pyörän puhtain ja kaunein muoto. Nopeus, ohjattavuus ja pyörien suuri jäykkyys takaavat jatkuvan etenemisen ja optimaaliset ajo-ominaisuudet. Nykyaikaisimpien valmistustekniikoiden ansiosta nykymallien alumiinirungot ovat lähes yhtä kevyitä kuin hiilestä valmistetut kilpailijat. Putket, joissa on useita puskuliitoksia, tuovat valtavaa painonsäästöä ilman, että se vaikuttaa haitallisesti vakauteen.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
- 5%
Cube Attain Race black n white 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Cube Attain Race black n white - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1139,05 € 1199,00 €
- 5%
Cube Attain SLX grey n black 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
Cube Attain SLX grey n black - Alumiininen Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
1519,05 € 1599,00 €
- 13%
Cube Attain Race black n white 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
Cube Attain Race black n white - Alumiininen Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
1043,13 € 1199,00 €
- 5%
Cube Attain Pro silver n orange 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Cube Attain Pro silver n orange - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1044,05 € 1099,00 €
- 5%
Cube Attain Race blue n spectral 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Cube Attain Race blue n spectral - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1139,05 € 1199,00 €
- 5%
Cube Attain deepblue n white 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Cube Attain deepblue n white - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
901,55 € 949,00 €
- 25%
Scott Speedster 20 Wakame Green 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Scott Speedster 20 Wakame Green - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1124,25 € 1499,00 €
- 25%
Scott Speedster 30 Red Tint Raw Alloy 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Scott Speedster 30 Red Tint Raw Alloy - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1049,25 € 1399,00 €
- 25%
Scott Speedster 40 Black 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Scott Speedster 40 Black - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
974,25 € 1299,00 €
- 25%
Scott Speedster 10 Dark Stellar Blue 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Scott Speedster 10 Dark Stellar Blue - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
1424,25 € 1899,00 €
- 25%
Scott Speedster 50 Wolf Grey 2023 - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
Scott Speedster 50 Wolf Grey - Alumiininen Maantiepyörä Miesten
899,25 € 1199,00 €

Alumiini jokapäiväisessä elämässä

Maantiepyörät ovat pyörän puhtain ja kaunein muoto. Nopeus, ohjattavuus ja pyörien suuri jäykkyys takaavat jatkuvan etenemisen ja optimaaliset ajo-ominaisuudet. Nykyaikaisimpien valmistustekniikoiden ansiosta nykymallien alumiinirungot ovat lähes yhtä kevyitä kuin hiilestä valmistetut kilpailijansa. Putket, joissa on useita puskuliitoksia, tuovat valtavaa painonsäästöä ilman, että se vaikuttaa haitallisesti vakauteen.

Suuri valikoima

Varustelussa ei ole rajoja. Aloittelijan pyörästä, ymmärrettävään hintaan, aina ammattilaispyörään Ultegra-takavaihteistolla, valmistajat palvelevat lähes kaikkia toiveita. Myös käyttötarkoitus on otettu huomioon, ja tarjolla on neutraalilla ja mukavalla istuma-asennolla varustettuja malleja sekä puhtaita kilpapyöriä, joissa on kompakti muotoilu. Kilpapyörät ovat perinteisesti pyörävalmistajien "lippulaivoja", joten ei ole yllättävää, että näitä pyöriä on saatavana kaikissa väreissä ja parhaissa malleissa. Hillityn harrastajalle on tarjolla myös hillitympiä malleja.

Levyjarru uutena vakiona

Kun ensimmäiset levyjarruilla varustetut maantiepyörät tulivat markkinoille muutama vuosi sitten, oli suuri huuto. Erityisen perinteinen kilpapyörien segmentti on aina luottanut klassiseen vannejarruun. Levyjarrun selvät edut (huomattavasti parempi jarruvoiman jakautuminen, tasainen jarrutusteho) jätettiin huomiotta. Ensimmäisissä malleissa oli vielä ongelmia levyn ilmanvastuksen aiheuttamien sivuttaisvoimien kanssa. Sittemmin kaikissa malleissa on erikoisjarrut, jotka soveltuvat täydellisesti maantiepyörän käyttöön. Järjestelmän hieman korkeamman painon pitäisi olla haitta vain ammattilaisille. Huomaa, että UCI:n nykyisten sääntöjen mukaan levyjarruilla varustettua pyörää ei ole hyväksytty virallisiin kilpailuihin.

Kiertue, työmatka vai kilpailu?

Maantiepyörät ovat nauttineet uutta suosiota jo muutaman vuoden ajan. Maastopyöriä on jo pitkään "käytetty väärin" moniin tarkoituksiin. Mutta se, joka törmää pääasiassa päällystettyihin teihin työmatkalla, viikonloppukierroksella around lake , ostoksilla kaupungin keskustassa tai pyöräilemällä Alppien halki, tuhlaa usein paljon energiaa. Maantiepyörällä ja sen 28 tuuman renkailla samat matkat ovat paljon nopeampia ja vähemmän rasittavia hallita. Jokainen, joka on joskus felt eron huomannut, valitsee toistuvasti kilpapyörän maantielle ja pyöräteille. Oikean runkokoon ja satulalaukkujen avulla nämä pyörät ovat myös urheilullinen vaihtoehto matkapyörille.