Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Matala pääsy Touring Bikes

Touring Bike on täydellinen kumppani retkille ja pyöräilyretkille. Mukavien ja pehmeästi kulkevien 28 tuuman renkaiden ja mukavan ajoasennon ansiosta se on ihanteellinen, kun vietät paljon aikaa pyörällä. Komponentit tulevat pääasiassa maastopyöräalalta ja ovat erityisen luotettavia ja kestäviä. Näillä täysin varustelluilla pyörillä sinun ei tarvitse huolehtia lisävarusteista tai turvallisuudesta tien päällä.

Touring Bike on täydellinen kumppani retkille ja pyöräilyretkille. Mukavien ja pehmeästi kulkevien 28 tuuman renkaiden ja mukavan ajoasennon ansiosta se on ihanteellinen, kun vietät paljon aikaa pyörällä. Komponentit tulevat pääasiassa maastopyöräalalta ja ovat erityisen luotettavia ja kestäviä. Näillä täysin varustelluilla pyörillä sinun ei tarvitse huolehtia lisävarusteista tai turvallisuudesta tien päällä.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
- 20%
Cube Ella Cruise twinkle n cream 2023 - Trekking Pyörä Matala pääsy
Cube Ella Cruise twinkle n cream - Trekking Pyörä Matala pääsy
719,20 € 899,00 €
- 25%
Scott Sub Comfort 10 Unisex Dark Grey 2023 - Trekking Pyörä Matala pääsy
Scott Sub Comfort 10 Unisex Dark Grey - Trekking Pyörä Matala pääsy
674,25 € 899,00 €
Cube Touring Pro pearlysilver n black 2024 - Trekking Pyörä Matala pääsy
Cube Touring Pro pearlysilver n black - Trekking Pyörä Matala pääsy
884,67 €

Low Entry helpotuksena

Aloittelijalla on erilaisia nimiä. Tunnetaan nimillä Wave, Easy Entry, Unisex tai yhden putken kehykset, tämä kehysmuoto tarjoaa mukavimman sisäänpääsyn. Tämä kehys on suunniteltu sekä nais- että mieskuljettajille. Aloittaja on paras valinta, jos liikkuvuus on rajoittunut tai jos nousu ja lasku koetaan vaikeaksi. Ajoturvallisuutta lisäävät tämän lisäksi myös näiden pyörien optimaalinen painopiste ja hieman paksumman putken valtava vakaus.

Suuri valikoima

Tämän runkomuodon kasvava suosio on johtanut siihen, että kaikki valmistajat tarjoavat yhä useampia sarjoja syvyyssuuntaisina tulokkaina. Kun aluksi tarjolla oli lähinnä nokkavaihteilla varustettuja kaupunkipyöriä, nyt asiakkailla on kaikki vaihtoehdot avoinna. Nyt saatavilla on myös urheilullisia sarjoja, joissa on XT-vaihteisto ja jousitettu haarukka. Näin voidaan suunnitella kunnianhimoisiakin retkiä ja selviytyä mukavasti pitkistäkin matkoista. Klassista ostoskierrosta tai viihtyisää kiertomatkaa varten around lake on edelleen riittävästi malleja valittavana. Asennetut komponentit sovitetaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Jos olet epävarma oikeasta mallista, ota rohkeasti yhteyttä.

Urheilullinen look ketterille pyöräilijöille

Melko pölyinen ulkonäkö on viime vuosina väistynyt urheilullisen ja raikkaan look tieltä. Polkupyöriä on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joten jokaiselle löytyy sopiva pyörä. Olipa kyseessä sitten värikäs retro look legendaaristen Holland-pyörien look tai urheilullisen vakavasti otettavat, hillityt värit - kenenkään ei enää tarvitse luopua tyylikkäästä ulkonäöstä. Kiinnitettävät osat sopivat täydellisesti pyörään ja täydentävät harmonista yleisilmettä.

Turvallisuus etusijalla

Nämä polkupyörät on varustettu täysin Saksan tieliikennelupamääräysten (StVZO) tiukkojen ohjeiden mukaisesti. Valmistajan käyttämät osat ovat niin laadukkaita, ettei mikään kolise tai narskuta. Jalustat, valaistusjärjestelmä ja tavaratelineet lisäävät turvallisuutta ja tarjoavat samalla hienostuneen toiminnallisuuden. Satulalaukuilla varustetuilla pyörillä voi matkustaa myös pidempiä aikoja tai kuljettaa keskikokoisia kuormia.

Kaupunkilaisille ja luonnon ystäville

Matkailupyörä tuntuu hyvältä kaikkialla, ja sen mukana myös kuljettaja. Suunnittelitpa sitten ostosmatkaa kaupungin keskustassa ja haluat välttää parkkipaikan etsimisen tai suunnitteletko laajaa retkeä maaseudulla: aloittelijoille tarkoitetulla matkapyörällä sinulla on luotettava kumppani kaikkiin elämäntilanteisiin.