Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Naisten matkapyörät

Nykyiset matkapyörät ovat peräisin ensimmäisen tunnin maantiepyöristä. Nykyisissä malleissa valmistajat yhdistävät eri maailmojen parhaat puolet. Maantiepyörien sukujuuret näkyvät edelleen näiden pyörien valtavassa hiljaisuudessa, kun taas mukavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta on lisätty maastopyöräalalta. Nämä pyörät ovat täydellinen valinta ajajille, jotka haluavat kulkea pitkiä matkoja tai jotka etsivät mahdollisimman luotettavaa pyörää.

Nykyiset matkapyörät ovat peräisin ensimmäisen tunnin maantiepyöristä. Nykyisissä malleissa valmistajat yhdistävät eri maailmojen parhaat puolet. Maantiepyörien sukujuuret näkyvät edelleen näiden pyörien valtavassa hiljaisuudessa, kun taas mukavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta on lisätty maastopyöräalalta. Nämä pyörät ovat täydellinen valinta ajajille, jotka haluavat kulkea pitkiä matkoja tai jotka etsivät mahdollisimman luotettavaa pyörää.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
- 35%
Scott Sub Sport 20 Lady dark grey / gold polished 2021 - Trekkingrad Damen
Scott Sub Sport 20 Lady dark grey / gold polished - Trekkingrad Damen
779,35 € 1199,00 €
- 25%
Scott Sub Sport 30 Lady Highland Green 2023 - Trekking Pyörä Naisten
Scott Sub Sport 30 Lady Highland Green - Trekking Pyörä Naisten
749,25 € 999,00 €
- 25%
Scott Sub Comfort 20 Lady Cordovan Red 2023 - Trekking Pyörä Naisten
Scott Sub Comfort 20 Lady Cordovan Red - Trekking Pyörä Naisten
636,75 € 849,00 €
Cube Touring Pro pearlysilver n black 2024 - Trekking Pyörä Naisten
Cube Touring Pro pearlysilver n black - Trekking Pyörä Naisten
884,67 €
- 25%
Scott Sub Sport 10 Lady Malachite Green 2023 - Trekking Pyörä Naisten
Scott Sub Sport 10 Lady Malachite Green - Trekking Pyörä Naisten
1124,25 € 1499,00 €
Cube Touring ONE black n metal 2024 - Trekking Pyörä Naisten
Cube Touring ONE black n metal - Trekking Pyörä Naisten
811,73 €
Cube Kathmandu Pro grey n black 2024 - Trekkingrad Damen
Cube Kathmandu Pro grey n black - Trekking Pyörä Naisten
1249,38 €
Cube Kathmandu EXC darkgrey n grey 2024 - Trekkingrad Damen
Cube Kathmandu EXC darkgrey n grey - Trekking Pyörä Naisten
1457,78 €
Cube Kathmandu SLX prizmsilver n black 2024 - Trekkingrad Damen
Cube Kathmandu SLX prizmsilver n black - Trekking Pyörä Naisten
2082,99 €
Winora Domingo 12 Pro Chameleon 2024 - Trekking Pyörä Naisten
Winora Domingo 12 Pro Chameleon - Trekking Pyörä Naisten
1353,58 €

Puolisuunnikkaan muotoinen kehys

Naisten polkupyörät ovat olleet around polkupyörän alusta lähtien. Alun perin litteät rungot kehitettiin estämään moraalitonta helman tuulettumista. Nykyään rungon muoto helpottaa liikkeelle lähtöä ja tarjoaa siten huomattavasti enemmän turvallisuutta kuin klassinen timanttirunko. Ajan myötä mallit ovat muuttuneet merkittävästi, ja nykyiset mallit look ovat yhtä urheilullisia ja tyylikkäitä kuin vastaavat miesten polkupyörät. Lisäksi vakaus ja vääntöjäykkyys ovat samalla tasolla.

Oikean varusteen valitseminen

Tuskin mikään muu luokka tarjoaa vastaavaa valikoimaa erilaisia varusteita ja komponentteja. Vaihteluväli ulottuu edullisista, satunnaisiin retkiin tarkoitetuista lähtötason malleista aina XT-vaihteistolla ja supernova -valaistuksella varustettuihin huippupyöriin. Valmistajien point näkökulmasta focus on aina asennettujen osien laatu ja kestävyys. Myös lisälaitteet, kuten jalustat, lokasuojat ja tavaratelineet, täyttävät tämän vaatimuksen. Näin varmistetaan, että mikään osa ei kolise tai narskuttele. Vähän huoltoa vaativat osat mahdollistavat pitkäaikaisen, urheilullisen käytön, ja niitä näkee harvoin korjaamoilla.

Jopa optisesti modernit

Nämä pyörät ovat onnistuneesti jättäneet taakseen entisen hieman pölyisen imagon. Tyylikkäät ja hoikat alumiinirungot ja rohkea muotoilu tekevät näistä pyöristä look sekä urheilullisia että vakavasti otettavia. Kuljettajat, jotka ovat aiemmin optisista syistä valinneet cross- tai maastopyörän, voivat nyt valita monista raikkaista väreistä. Nämä pyörät tekevät hyvää jälkeä sekä kaupunkikierroksella että laajalla pyöräretkellä. Optisesti ja teknisesti todellisia aarteita!

Vuoristosta pyöräkaistalle

Näiden pyörien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Urheilullisilla retkillä laadukkaat komponentit auttavat selviytymään pitkistäkin matkoista, kun taas kaupunkiviidakossa pyörien varusteet takaavat korkean turvallisuustason. Satulalaukuilla varustettuna on mahdollista suunnitella myös usean päivän pyöräretkiä tai kuljettaa keskisuuria kuormia. Jopa epäsuotuisissa olosuhteissa, kuten sateessa tai pimeässä, sinulla on aina luotettava kumppani. Valot takaavat riittävän näkyvyyden ja lokasuojat pitävät kuljettajan kuivana - joten sään vaihtuminen tai hämärä ei tarkoita matkasi loppumista.