Tietoa meistä

Radcenter
Pyöräkeskuksemme Schwäbisch Hallissa
Kinderabteilung bei MHW
Kaikkea pienille

MHW Bike-House: Kokemusta yli 30 vuoden ajalta

Osaaminen ja monivuotinen kokemus ovat pitkän aikavälin menestyvän yrityksen edellytyksiä. Hyvin koulutettu tiimimme varmistaa, että tilauksesi sujuu moitteettomasti. Olipa kyse sitten puhelinneuvonnasta, ystävällisestä sähköpostiviestinnästä tai täydellisestä laskutuksen ja logistiikan hallinnasta - kanssamme olet aina turvallisella puolella.

Helmabteilung bei MHW
Suuri kypärävalikoima

Polkupyörän verkkokauppa

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, asiantuntija kokoaa pyöräsi yksilöllisesti, testaa sen ja lopputarkastuksen jälkeen se pakataan turvallisesti ja ammattitaitoisesti, jotta se voi lähteä pitkälle matkalle. Saat pyöräsi täysin koottuna ja säädettynä. Säädä vain ohjaustanko ja kiristä polkimet - ja hauskanpito voi alkaa.

Bekleidungsabteilung bei MHW
Vaatteet

Valtava varasto ja nopea toimitus

Meillä on erittäin lyhyet toimitusajat, koska meillä on lähes kaikki polkupyörämallit varastossa. Tämän edellytyksenä on tuhansien polkupyörien oikea-aikainen hankinta, jotka odottavat tilaustasi omissa varastoissamme. Tämä tarkoittaa, että aikaa ei menetetä juuri lainkaan, ja vain muutaman päivän kuluttua tilauksen tekemisestä pakettipalvelu on pyöräsi kanssa ovellasi.

Beratung bei MHW
Top Beratung

Pyöräkeskus Schwäbisch Hallissa

Neuvomme sinua mielellämme Schwäbisch Hallissa sijaitsevassa pyöräkeskuksessamme, jonka pinta-ala on 2000 m². Asiantunteva myyntihenkilöstömme ottaa riittävästi aikaa toiveillesi ja kysymyksillesi, jotta voit ajaa kotiin turvallisin mielin ja unelmiesi pyörän kanssa. Kuntokeskuksessamme on paljon Kettlerin ja Waterrowerin urheiluvälineitä testattavaksi. Pyörä on mahdollista viedä kotiin heti. Jos olet kiinnostunut sähköpyörästä, erityisesti koulutettu henkilökunnan jäsen odottaa sinua ja kutsuu sinut koeajolle. Meillä on tietenkin erittäin laaja valikoima lisävarusteita, vaatteita ja pyöräilykypäriä.

Räder
Valtava valikoima
2.000 m² Radcenter
Yli 2 000 m² myyntipinta-alaa
Rennradabteilung bei MHW
Suuri valikoima maantiepyöriä