Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Cube Fold Hybrid -sarja tarjoaa sinulle optimaalisen tasapainon keveyden ja vakauden välillä, mikä on välttämätöntä kaupunkiliikenteessä. Alumiininen Superlite-runko ja Comfort Ride -geometria yhdistävät vakauden ja mukavuuden innovatiiviseen, kokoontaitettavaan muotoiluun.

Cube Fold Hybrid -sarja tarjoaa sinulle optimaalisen tasapainon keveyden ja vakauden välillä, mikä on välttämätöntä kaupunkiliikenteessä. Alumiininen Superlite-runko ja Comfort Ride -geometria yhdistävät vakauden ja mukavuuden innovatiiviseen, kokoontaitettavaan muotoiluun.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.

CUBE FOLD HYBRID - CUBE TAITTOPYÖRÄN OSTAMINEN MHW BIKE

Cube Fold Hybrid: Bosch-moottori - tehokeskittymäsi

Tehokasta ajoa kaupunkiliikenteeseen: Tunnetun Bosch Drive Unit Performance Generation 3 -moottorin voimanlähteenä Cube Fold Hybrid tarjoaa luotettavaa ja tehokasta avustusta, joka on ihanteellinen jokapäiväisen kaupunkielämän haasteisiin.

Bosch Purion - Intuitiivinen, käyttäjäystävällinen näyttö

Bosch Purion - ohjaus ja mukavuus: Cube Fold Hybridin Bosch Purion -näyttö on erittäin käyttäjäystävällinen. Se antaa intuitiivisen ohjauksen ja näyttää tärkeät tiedot, kuten nopeuden ja akun tilan, selkeästi ja tarkasti.

Kuinka painava on kokoontaitettava sähköpyörä? - Painon merkitys

Kevyt, kannettava, käytännöllinen:Cube Fold Hybrid -malliston ratkaiseva ominaisuus on pyörien alhainen paino. Ne painavat keskimäärin noin 25 kg, joten ne ovat riittävän kevyitä, jotta niitä voi kuljettaa ja säilyttää ongelmitta.

Mikä on paras sähköinen taittopyörä? - Cube Fold Hybrid vastauksena

Cube Fold Hybrid -mallisto, ihanteellinen ratkaisu: Kun kysytään, mikä on paras sähköinen taittopyörä, Cube Fold Hybrid -sarja vastaa useilla vakuuttavilla argumenteilla. Kehittyneen teknologian, käytännöllisen muotoilun, alhaisen painon ja korkean suorituskyvyn yhdistelmä tekee tästä sarjasta ihanteellisen ratkaisun kaupunkielämän haasteisiin.

Vaihteisto ja jarrut - Shimano kuvassa tarkkuutta ja turvallisuutta varten

Luotettavuus kaikissa olosuhteissa: Shimano Nexus -vaihteistolla ja Shimano BR-MT200 -hydraulisilla levyjarruilla varustetut sähköpyörät tarjoavat luotettavan suorituskyvyn ja tarkan hallinnan kaikissa ajotilanteissa.

Osta sähköinen taittuvat polkupyörät - voimavara tahansa kaupungin asukas

Täydellinen kaupunkielämään:Cube Fold Hybrid -mallisto on enemmän kuin vain yksi pyörä - se on kannanotto uudenlaiseen liikkumiseen. Taitettavuus tekee siitä ihanteellisen ihmisille, jotka tarvitsevat joustavuutta jokapäiväisessä elämässään.

Pitkä käyttöikä ja kestävyys

Investoimalla tulevaisuuteesi: Kun ostat Cube Fold Hybrid -sähköpyörän, et investoi ainoastaan laadukkaaseen tuotteeseen vaan myös henkilökohtaiseen liikkuvuuteesi ja ympäristöön. ympäristöön. Kestävät materiaalit ja vankka rakenne takaavat, että voit nauttia sähköpyörästäsi vuosia.

Cube Fold Hybrid - urbaanin vapauden synonyymi

Tutustu kaupunkiin omalla tavallasi: Cube Fold Hybrid -mallisto antaa sinulle vapauden kokea kaupunki omalla tavallasi. Nämä sähköpyörät antavat sinulle riippumattomuutta ja joustavuutta kaupungissa.


Kuutiohybridimallien vertailu

Cube Fold Hybrid -sarja on synonyymi innovatiivisille ja suorituskykyisille sähköpyörille, jotka on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteen vaatimuksiin. Tässä vertailussa tarkastelemme sarjan kahta mallia: Cube Fold Hybrid ja Cube Fold Sport Hybrid. Molemmat mallit jakavat Cuben perusfilosofian laadun ja muotoilun osalta, mutta ne eroavat toisistaan keskeisten komponenttien, kuten voimansiirron, moottoritehon ja kokonaispainon, osalta. Tämän analyysin tarkoituksena on tuoda esiin niiden erityispiirteet ja tekniset erot, jotta voit päättää, mikä pyörä sopii parhaiten tarpeisiisi.


Cube Fold Hybrid 500

 • Kahvat: ACID Travel Comfort Gripshift
 • Vaihdekeppi: Shimano Nexus SL-C7000-5
 • Kampiakselin tiiviste: ACID E-Crank, 165mm, Gates CDX, 46T ja hihnasuojus
 • Voimansiirtojärjestelmä: Gates CDX Shimano Nexus 28T kasetti Gates CDX 118T (hihnakäyttö)
 • Moottori: Bosch Drive Unit Performance Generation 3 (65Nm)
 • Paino: 25,1 kg
Cube Fold Hybrid

Cube Fold Sport Hybrid 500

 • Kahvat: ACID Travel Comfort
 • Vaihdekeppi: Shimano Tiagra SL-4700
 • Kampiakselin tiiviste: ACID E-Crank, 165mm, 42T
 • Voimansiirtojärjestelmä: Shimano CS-HG500, 11-34T kasetti ja KMC X10 ketju.(ketjuveto)
 • Moottori: Bosch Drive Unit Active Plus Generation 3 (50Nm)
 • Paino: 24,4 kg
Cube Fold Hybrid

Tutustu Cube Fold Hybrid -mallistoon ja mullista tapasi liikkua kaupungissa. Näillä sähköpyörillä pääset liikkumaan nopeammin, joustavammin ja ympäristöystävällisemmin. Tutustu siihen, miten ne rikastuttavat jokapäiväistä elämääsi ja antavat sinulle uudenlaisen vapauden tunteen. Osta Cube Fold Hybrid nyt ja koe kaupunki aivan uudella tavalla!

Cube Fold Hybrid

Tutustu kaikkiin Cube-malleihin


Jos etsit oikeaa pyörää lapsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan:


Tutustu kaikkiin Cube 2024 -malleihin