Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Maantiepyörät Miehet - Carbon

Maantiepyörä on polkupyörävalmistajan lippulaiva. Näillä pyörillä ajetaan tärkeimmät kilpailut, ja insinööritaidetta mitataan näillä pyörillä. Ei siis mikään ihme, että valmistajat tarjoavat kaikkea, mikä on teknisesti mahdollista. Nopea, ketterä, jäykkä ja mukavasta aggressiiviseen: kilpapyörästä on saatavilla yhtä monta muunnelmaa kuin on mahdollisia käyttökohteita.

Maantiepyörä on polkupyörävalmistajan lippulaiva. Näillä pyörillä ajetaan tärkeimmät kilpailut, ja insinööritaidetta mitataan näillä pyörillä. Ei siis mikään ihme, että valmistajat tarjoavat kaikkea, mikä on teknisesti mahdollista. Nopea, ketterä, jäykkä ja mukavasta aggressiiviseen: kilpapyörästä on saatavilla yhtä monta muunnelmaa kuin on mahdollisia käyttökohteita.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
Cube Litening AIR C:68X SLX electricblue n blue 2024 - Carbon Maantiepyörä Miesten
Cube Litening AIR C:68X SLX electricblue n blue - Carbon Maantiepyörä Miesten
6876,27 €
- 30%
Conway RR 12.0 black metallic / gold metallic 2022 - Carbon Maantiepyörä Miesten
Conway RR 12.0 black metallic / gold metallic - Carbon Maantiepyörä Miesten
2239,96 € 3199,95 €
- 25%
Scott Addict RC 20 Prism Aqua Blue 2023 - Carbon Maantiepyörä Miesten
Scott Addict RC 20 Prism Aqua Blue - Carbon Maantiepyörä Miesten
4724,25 € 6299,00 €
- 30%
Conway RR 10.0 red metallic / black metallic 2022 - Carbon Maantiepyörä Miesten
Conway RR 10.0 red metallic / black metallic - Carbon Maantiepyörä Miesten
1889,96 € 2699,95 €
- 2%
Cube Litening AIR C:68X SLX electricblue n blue 2024 - Carbon Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
Cube Litening AIR C:68X SLX electricblue n blue - Carbon Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
6467,02 € 6599,00 €
- 5%
Cube Attain GTC Race flashwhite n black 2023 - Carbon Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
Cube Attain GTC Race flashwhite n black - Carbon Maantiepyörä Miesten - Maalipinnan vaurioituminen
1804,05 € 1899,00 €

Hiili runkomateriaalina

Hiili materiaalina maantiepyörän rakentamisessa on vielä suhteellisen uusi. Läpimurto tapahtui Scott CR1 -hiilirunkojen myötä vuonna 2003, jolloin rungon paino oli alle kilon ja jäykkyysarvot sensaatiomaisia. Viime vuosina valmistusprosessit ovat parantuneet huomattavasti ja alkuvaiheen ongelmat on saatu poistettua. Nykyään hiili on paljon vakaampi ja vähemmän altis halkeamille ja iskuille, mutta samalla se on yhä edullisempi. Premium-valmistajien futuristisen näköiset, tyylikkäät kehyssarjat ovat nykyisin saatavilla olevaa optiikkaa ja tekniikkaa parhaimmillaan.

STW ja mukavuus

Hiilirunko tarjoaa vertaansa vailla olevan STW-arvon - riippumatta vertailussa käytetystä materiaalista. Yksinkertaisesti sanottuna STW kuvaa rungon jäykkyyttä. Erityisen jäykkä runko mahdollistaa sen, että käytännössä kaikki alatukivarteen päätyvä energia todella muunnetaan käyttövoimaksi. Kun kuvitellaan, että ratsastaja on kehtoaskeleessa vuorella, voidaan nähdä, millaisia voimia runkoon ja kiinnityksiin kohdistuu kyseisellä hetkellä. Alumiinirunko liikkuu ja taipuu paljon enemmän, ja kaikki energia, joka päätyy runkoon, häviää. Hiilirunko liikkuu huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Tämän materiaalin toisen myönteisen ominaisuuden, tärinänvaimennuksen, ansiosta hiilipyörät eivät ole suhteettoman kovia tai epämukavia, ja ne tuntuvat erittäin mukavilta.

Hiili jokapäiväisessä elämässä

Hiilen valtavat edut ovat myös selkeä etu radan ulkopuolella. Kevyt ja vääntöjäykkä, sillä on mukava ajaa myös töihin tai pienemmälle retkelle viikonloppuisin. Uudet tuotantoprosessit takaavat, että hiiltä ei enää tarvitse käsitellä kuin raakaa kananmunaa. Pienemmät iskut ja ympäristövaikutukset käsittelevät nykyaikaisia runkoja ongelmitta.

Varustevaihtoehdot ja tyyli

Tuskin missään muussa luokassa on yhtä laaja varusteluvalikoima kuin hiilipohjaisissa maantiepyörissä. Aloittelijan mallista huippuluokan ammattilaispyörään aika-ajokilpailuihin on saatavilla kaikki vaihtoehdot. Optisesti kaikki on mahdollista varautuneesta myrkynvihreään ja aggressiiviseen. Valmistajat ottavat huomioon myös erilaiset käyttöprofiilit. Satunnaispyöräilijöille on saatavana pyöriä hieman muunnellulla välityssuhteella. Tinkimätön ammattilainen voi nauttia elektronisesti ohjatusta radasta. Uudet ja myrkylliset levyjarrut, jotka on suunniteltu erityisesti kilpapyöriä varten, takaavat pyynnöstä äärimmäisen hidastuvuuden. Jos haluat olla maantiellä klassisesti tai osallistua virallisiin UCI-kilpailuihin, voit käyttää vannejarruja. Jos olet epävarma sopivan pyörän valinnasta, älä epäröi kysyä meiltä, neuvomme sinua mielellämme.