Yksi rekisteröinti = 10€

Uutiskirjeeseen rekisteröitymisestä saat kiitokseksi 10 €:n arvoisen lahjakortin.2

(Lähetä minulle Tietosuojaselosteen mukaisesti säännöllisesti ja milloin tahansa peruutettavissa olevia tietoja sähköpostitse seuraavasta tuotevalikoimasta: Polkupyörät, kuntolaitteet ja polkupyörätarvikkeet.)

E-Bike ab 1099 €

Naisten Cross E-Bikes

Cross-pyörät ovat täydellinen sekoitus kilpa- ja maastopyöriä. Ne ovat kevyitä, ketteriä ja sulavasti kulkevia, ja niillä voi kulkea pitkiä matkoja ilman suurempia ponnisteluja. Hienot ja ohuet alumiinirungot yhdistyvät maastopyöräalan pitkäikäisiin komponentteihin, ja ajamisen ilo ja toimivuus ovat pääosassa. Cross-pyörät ovat täydellinen ratkaisu, kun maasto ja tie on yhdistettävä.

Cross-pyörät ovat täydellinen sekoitus kilpa- ja maastopyöriä. Ne ovat kevyitä, ketteriä ja sulavasti kulkevia, ja niillä voi kulkea pitkiä matkoja ilman suurempia ponnisteluja. Hienot ja ohuet alumiinirungot yhdistyvät maastopyöräalan pitkäikäisiin komponentteihin, ja ajamisen ilo ja toimivuus ovat pääosassa. Cross-pyörät ovat täydellinen ratkaisu, kun maasto ja tie on yhdistettävä.

Sulje ikkuna
Suodatuksesta ei löytynyt tuloksia.
27,5″
- 30%
Haibike Trekking 6 Cross Gloss Grey Neon 2022 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Haibike Trekking 6 Cross Gloss Grey Neon - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2309,30 € 3299,00 €
27,5″
- 40%
Haibike Trekking 9 Cross i625Wh anthracite/red 2022 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Haibike Trekking 9 Cross i625Wh anthracite/red - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2498,82 € 4199,00 €
27,5″
- 30%
Haibike Trekking 6 Cross Matte Blk Red Reflex 2022 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Haibike Trekking 6 Cross Matte Blk Red Reflex - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2309,30 € 3299,00 €
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 10 Lady Malachite Green 2023 - E-Bike Crosspyörä Naisten
Scott Sub Cross eRIDE 10 Lady Malachite Green - E-Bike Crosspyörä Naisten
2699,25 € 3599,00 €
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 20 Lady EQ White 2023 - E-Bike Crosspyörä Naisten
Scott Sub Cross eRIDE 20 Lady EQ White - E-Bike Crosspyörä Naisten
2624,25 € 3499,00 €
27,5″
- 20%
Haibike Trekking 4 Cross dark silver/pearl matt 2023 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Haibike Trekking 4 Cross dark silver/pearl matt - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2719,20 € 3399,00 €
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 10 Unisex Malachite Green 2023 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Scott Sub Cross eRIDE 10 Unisex Malachite Green - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2699,25 € 3599,00 €
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 20 Unisex EQ Dark Anodized Grey 2023 - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
Scott Sub Cross eRIDE 20 Unisex EQ Dark Anodized Grey - E-Bike Crosspyörä Matala pääsy
2624,25 € 3499,00 €

Elektroninen tuki

Cross-pyörät ovat ihanteellisia sähkökäyttöisille laitteille. Erittäin hiljaisesti kulkevat 28-tuumaiset pyörät ja kevyt rakenne mahdollistavat lähes uskomattomat kantamat. Valmistajat käyttävät aina uusimpia käyttökomponentteja ja akkuja. Ajokäyttäytyminen on suunniteltu urheilulliseksi moottorinohjausjärjestelmän avulla. Epämiellyttävät nousut ja esteet eivät ole enää ongelma. Keskimoottorin täydellinen painopiste takaa aina riittävän turvallisuuden ja hallinnan. Hiljaisesti ja tehokkaasti kaikki komponentit työskentelevät käsi kädessä täydellisen ajokokemuksen takaamiseksi.

Monipuolisuus on rajatonta

Mitä tulee varusteisiin, kuljettajalla on kaikki mahdollisuudet. Jo lähtötason mallit ovat erittäin hyvin varusteltuja ja mahdollistavat urheilullisen käytön. Huippumallit, joissa on XT-takavaihtaja ja Rock Shox -jousitettu haarukka, on suunnattu kunnianhimoiselle matkakuskille, joka ei halua tehdä kompromisseja. Valikoimassa on myös täysin varusteltuja malleja maantiekäyttöön. Näin ollen yksikään toive ei jää täyttämättä, ja autamme sinua mielellämme täydellisen pyörän valinnassa!

Urheilullinen muotoilu ja tasapainoinen suorituskyky

look perustuu näiden pyörien urheilulliseen luonteeseen. Raikkaat värit, hoikat rungot ja smart yksityiskohdat tekevät näistä pyöristä tyylikkäitä kumppaneita jokapäiväiseen käyttöön. Yhä pienemmät ja kevyemmät akut ja moottorit sopivat harmonisesti kokonaisuuteen, ja ensi silmäyksellä näitä pyöriä on lähes mahdotonta tunnistaa sähköpyöriksi. Istuma-asento on neutraali ja mahdollistaa nopeat spurtit sekä pitkät ajomatkat rasittamatta selkä- tai käsilihaksia. Optimaalinen painonjako ja jousitettu haarukka takaavat tarvittavan turvallisuuden hankalissa kulkuväylissä, kun taas moottori purkaa täyden tehonsa pitkillä suorilla ja ylämäissä.

Koe luonto ja vapaus</h2

Nämä pyörät ovat optimaalinen valinta kaikille ajajille, jotka haluavat yhdistää erilaisia tarpeita. E-Cross-pyörä sopii sekä päivittäiseen työmatkaan ja ostoksille kaupungin keskustaan että laajoille retkille ja matkoille luontoon. Ei ole väliä, ajatko pyörällä päällystetyillä teillä vai metsäpoluilla. Voit tehdä jotain itsellesi ja ympäristöllesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia parkkipaikan löytämisestä. Nouse ylös ja löydä!